Šťavnaté hovězí plátky plné chutí

Hodnocení

Teňoučké plátky hovězího masa, které předem namarinujete, vás nejen hezky zasytí, ale potěší dobrou kombinací chutí toho správného koření. Potřebujete jen "hrst" surovin a 2 hodiny času na marinování.

TweetUložitSdílet
Příprava2 hod 10 minutVaření1 minutaJíst můžete za2 hod 15 minut

Nejdřív si nachystám všechny suroviny


 150 g hovězího zadního masakýta
 sójová omáčka
 avokádový olejolivový také postačí
 rybí omáčka
 worcester
 bylinky na dochucení

Pomocníci, které v receptu používám

  • fakt ostrej nůž na nakrájení tenkých plátků masa
  • velká pánev na osmažení masa

Jdeme na to?

1

Maso vcelku šoupnu na mrazák na cca 20 minut (radši ho hlídejte). Je to z toho důvodu, aby ztuhlo a pak se vám lépe krájelo na tenké plátky.

Připravte si marinádu do misky
2

Nalila jsem trochu oleje, worcesteru, rybí omáčky (bacha, je hodně slaná, tak ať to nepřepísknete), sójovky a nějaké bylinky, co se doma válely. Pořádně promíchejte a ochutnejte, jestli je to podle vás tak akorát. Záměrně neříkám počet, čeho jsem dala kolik. Je to na vašich preferencích. Cílem je, aby se ve směsi maso rovnoměrně namarinovalo.

3

Teď je čas nakrájet maso na hodně tenké plátky. Ty pak všechny naložte do marinády a nechte alespoň 2 hodiny proležet.

4

Rozpalte velkou pánev nasucho a maso zprudka osmažte. Nechceme ho dusit, jinak bude jako žvýkačka. Jako přílohu jsem zvolila dušenou brokolici.

 

Nechte si chutnat. 😜

Katka .

KategorieMetoda vaření

 

Suroviny

 150 g hovězího zadního masakýta
 sójová omáčka
 avokádový olejolivový také postačí
 rybí omáčka
 worcester
 bylinky na dochucení

Postup

1

Maso vcelku šoupnu na mrazák na cca 20 minut (radši ho hlídejte). Je to z toho důvodu, aby ztuhlo a pak se vám lépe krájelo na tenké plátky.

Připravte si marinádu do misky
2

Nalila jsem trochu oleje, worcesteru, rybí omáčky (bacha, je hodně slaná, tak ať to nepřepísknete), sójovky a nějaké bylinky, co se doma válely. Pořádně promíchejte a ochutnejte, jestli je to podle vás tak akorát. Záměrně neříkám počet, čeho jsem dala kolik. Je to na vašich preferencích. Cílem je, aby se ve směsi maso rovnoměrně namarinovalo.

3

Teď je čas nakrájet maso na hodně tenké plátky. Ty pak všechny naložte do marinády a nechte alespoň 2 hodiny proležet.

4

Rozpalte velkou pánev nasucho a maso zprudka osmažte. Nechceme ho dusit, jinak bude jako žvýkačka. Jako přílohu jsem zvolila dušenou brokolici.

Hovězí nudličky na minutku

Stáhněte si mini průvodce keto dietou zdarma

Okořenila jsem ho tipy, které mi ulehčují život na keto dietě a přidala moje začátečnické chybky

    Tento formulář je chráněn službou reCAPTCHA od Google | Ochrana osobních údajů a Smluvní podmínky

    Stáhněte si mini průvodce keto dietou zdarma

    Okořenila jsem ho tipy, které mi ulehčují život na keto dietě a přidala moje začátečnické chybky

      Tento formulář je chráněn službou reCAPTCHA od Google | Ochrana osobních údajů a Smluvní podmínky

      Stáhněte si mini průvodce keto dietou zdarma

      Okořenila jsem ho tipy, které mi ulehčují život na keto dietě a přidala moje začátečnické chybky

        Tento formulář je chráněn službou reCAPTCHA od Google | Ochrana osobních údajů a Smluvní podmínky

        Napsat komentář

        Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *